David Almond akciós könyvcsomag (A Vadóc, Csókás nyár, Skellig)

David Almond akciós könyvcsomag (A Vadóc, Csókás nyár, Skellig)

6000 Ft

David Almond angol gyermekkönyvíró három nagyszerű regénye egy csomagban. A titokzatos szárnyas idegen, a képzeletbeli vad gyermek, valamint a két barát, Liam és Max története, akik egy elhagyott, pokrócba tekert kisbabát találnak.

Elfogyott

Leírás

Skellig: A tizenéves Michael élete hirtelen megváltozik, amikor testvérének születése előtt szülei úgy döntenek, ideje a lakótelepi lakást felcserélni egy külvárosi házra. A ház azonban nem a várt tündérlak, hanem egy lerobbant póktanya, amelyet előző lakója meglehetősen kétes állapotban hagyott hátra. Mivel a szülés időpontja közel, Michael apja maga veszi kézbe a felújítást. A kamasznak azonban nincs ínyére a tapétázás, üres perceit inkább a kert végében álló, düledező viskó felderítésével tölti, ahol a lomok alatt egy különleges idegennel találkozik. A fiú lassan rájön, hogy a szemét között Skellig, egy reumás angyal vívja haláltusáját.

A Vadóc: Blue Baker egy történeten dolgozik. Nem mágiáról meg tündérekről meg „boldogan éltek”-ről szóló mesét, hanem egy igaz történetet ír vérről, magányról, félelemről, kalandokról… Mert ilyen a való élet. Legalábbis Blue számára. Mivel meghalt az édesapja, és Hopper, a városi vagány rászállt. Ám Blue fura, vad, varázslatos és sötét sztorija saját életre kel, és amikor a vadóc éjszaka meglátogatja Hoppert, Blue elgondolkodik rajta, hol végződik ő maga, és hol kezdődik a vadóc. Almond csodálatos történetét McKean illusztrációi teszik teljessé.

Csókás nyár: Ez is csak úgy indult, mint bármelyik észak-angliai nyár. Az idő csodaszép. A tizennégy éves Liam számára kezdődik a vakáció. Ám azon a napon, amikor barátjával, Maxszel követni kezd egy hangosan csattogó csókát, a fiú élete visszafordíthatatlanul megváltozik… Egy elhagyatott épület előtt egy takaróba bugyolált kisbabára lelnek. Ezzel kezdetét veszi a csókás nyár. A barátságok megmérettetnek, a jó és a rossz közötti határ pedig elmosódni látszik.

További információk

Tömeg 884 g
Méretek 217 × 170 × 46 mm
Phone: +36 (20) 971-1964
H–1095 Budapest, Mester u. 61. fszt. 3.
Mester u. 61. fszt. 3.
Style switcher RESET
Body styles
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image