A fiú, aki utálta a decembert

A fiú, aki utálta a decembert

2900 Ft

„Bejamin hirtelen felocsúdott, a szorongás – nem, a rettegés! – legyőzte  a tompa kábulatot. Felkapta a fejét. […] A nő keze megállt a levegőben. A tramburin elhallgatott, az ének is megszűnt. – Nicolae – sipította […] –, nézd a fiú szemét! Azt hiszem…azt hiszem, lát minket! – A harmonikaszó megszakadt. A hópelyhek csendben szállingóztak tovább. A fa alatt álló alakokon átfújta  a havat a szél, mintha ott sem lettek volna.”

Kategória: Címkék: , , , , , , , ,
Publisher: Pongrác Kiadó
Product ID: 2409

Leírás

Titokzatos és gonosz erők vették birtokukba a kisvárost. Fekete ruhás alakok jelennek meg, fura dolgok történnek, emberek tűnnek el, boltok zárnak be. Az egyetlen, aki a város és a teljes összeomlás között áll, egy fiatal fiú. Benjamin elvesztette a szüleit, ezért rémálmok gyötrik. Miközben a karácsonyi béke igyekszik rátelepedni a városra, a fiú és segítője – a muszlim származású Shohreh – szembeszállnak a gonosz erőkkel, és eközben megküzdenek a saját démonaikkal is.
Az Európai Bizottság támogatást nyújtott ennek a projektnek a költségeihez.
Ez a kiadvány a szerző nézeteit tükrözi, és az Európai Bizottság nem tehető felelőssé az abban foglaltak bárminemű felhasználásért.

További információk

Tömeg 303 g
Méretek 215 × 135 × 15 mm
Terjedelem

300 oldal

ISBN

978-615-5131-02-8

Kivitel

puha borító visszahajtott füllel

Phone: +36 (20) 971-1964
H–1095 Budapest, Mester u. 61. fszt. 3.
Mester u. 61. fszt. 3.
Style switcher RESET
Body styles
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image